Slide background
Slide background
Slide background

Waar staan we voor?

Eye Recruitment staat voor gespecialiseerde werving & selectie en coaching in de optiekbranche met opdrachtgevers en kandidaten in heel Nederland.  Door jarenlange ervaring is Eye recruitment zeer goed in staat om te ondersteunen en te adviseren bij wervings- en coaching vraagstukken.  Door haar grote netwerk in de werving- en selectie en in de Optiekbranche  biedt Eye Recruitment een breed netwerk aan leveranciers zodat werkgever en werkzoekenden via een bureau een brede ondersteuning kunnen krijgen.

Bent u werkgever in de optiekbranche, dan kunnen wij u helpen bij het vinden de perfecte kandidaat. Eye Recruitment levert personeel en coaching aan optiekbedrijven in heel Nederland, van winkelbedrijven tot producenten en aanbieders van brilmonturen, contactlenzen, oog optische producten  en optische instrumenten.  Tevens hebben wij  kandidaten voor oogheelkundige- en laser  centra’s  in ons bestand.  Door onze no nonsens aanpak nemen we u een hoop gedoe uit handen. In overleg met u kan Eye Recruitment de gehele of gedeeltelijke werving- en selectie procedure en de benodigde coaching verzorgen. Daarnaast heeft Eye Recruitment de benodigde contacten met vakgerichte- en competentiegerichte opleiders waardoor het mogelijk is om de nodige ontwikkeling bij bestaande of nieuwe medewerkers te ondersteunen.
Ben je op zoek naar een baan als opticien, opticien manager, contactlensspecialist, optometrist, orthoptist of allround optiekmedewerker dan biedt Eye Recruitment uitstekende mogelijkheden.  Ook voor commerciële functies in de optiekbranche zijn wij de juiste partner. Je kunt hier denken aan functies als sales representative, agent, vertegenwoordiger, sales & product adviseur en verkoop adviseur optische instrumenten. Naast de beste baan biedt Eye Recruitment je ook coaching en begeleiding tijdens je sollicitatieprocedure en met betrekking tot je loopbaanontwikkeling.