Slide background
Slide background
Slide background

pasfoto2

 

 

Eye recruitment is opgericht door de huidige eigenaresse Mireille Broekhuizen.

“Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam in de werving & selectie branche. Door mijn achtergrond en mijn huidige betrekking als HR verantwoordelijke bij LUCAS optiek& optometrie heb ik de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd waar werkgever en werkzoekenden in de optiekbranche hun voordeel uit kunnen halen”

Door mijn ruime ervaring ben ik in staat om alleen die werkzoekende aan te bieden waarbij de kans op succesvolle bemiddeling groot is. Stappen als het maken van een planning van het selectie proces, respons verzamelen, CV’s screenen, uitnodigen kandidaten, 1ste gespreksronde, 2de gespreksronde, afwijzingen, en contract aanbieding neem ik u uit handen. Daarnaast zal ik desgewenst advies geven met betrekking tot gespreksmethoden en kan ik tevens bij sollicitatiegesprekken aanwezig zijn” Aldus Mireille Broekhuizen

De kracht van Eye Recruitment is dat de eigenaresse zelf alle werving, selectie & coaching activiteiten verricht. Zij onderhoudt zowel het contact met de werkzoekende als met de opdrachtgever. Waar nodig wordt in overleg met de opdrachtgever overige specialismen door leveranciers uit het bestaande netwerk van Eye Recruitment ingezet.